Väntan

Det är otroligt hur mycket man måste vänta hela tiden.
Går nog inte en dag utan väntan.
Som tex för mig denna dag.

En tripp till en veterinär med en undersökning som varade max 25 min men med en väntan som varade i strax över 2 timmar ?!?! Denna väntan bestod av att vi först skulle registrera vårt besök och sen för att kunna åka hem. Japp det var kö för att kunna betala..... SJUKT!

En tur till affären och självklart var det kö i kassan, tog dock bara ca 5 min tills det var min tur så det var ju ingen fara men ändå. Väntan..

Laga mat krävs att du väntar. Väntar på att maten ska bli klar i ugnen, på spisen eller i micron.

Hur som, för att gå tillbaka till vetten så fick jag syn på en annan som oxå väntade (fanns självklart massor som väntade men just denna fångade min blick).
En mörk kille som först satt helt lugnt och stilla och snällt väntade på sin tur.
Efter ett tag ( en timme) började denna fantastiska skönhet att röra på sig. Han gick upp, gick några steg och tittade sig omkring. Stod där en stund för sen gå och sätta sig en stund på samma plats. Hans blick började vandra fram och tillbaka. Han studerade de personerna som satt närmast och efter att ha gjort detta reste han på sig igen. Gick bort en bit för att sen bli stående där en stund. Gick sen och satte sig igen. Tyst och stilla.
Jag funderade på när han skulle "bryra ihop" och såga denna långa väntan.
Men det tog ytterligare några minuter tills helvetet bröts ur.
Det vart ett jäkla gnäll och skrik och jag trodde nästan att de skulle ropa upp hans namn bara för att slippa höra honom.
Men inget hände och killen lugnade ner sig.
Efter ett tag sov han så sött på sin plats och precis när han verkade ha kommit in en skön dröm hördes det:
Buster med matte .......... , välkommen fram.
Den svarta skönheten vaknade ur sin dröm med ryck och fick sen gå iväg med sin matte in till vetten.
Undrar om det var ett trevligt besök eller om det vart ett sånt besök där de får "men för livet" ifrån....
-Hoppas alla förstod att det var en hund jag menade-

Är otroligt hur de flesta i väntrummet började röra på sig efter att just en timme hade gått. Var precis som att en timme fick räcka, sen började krypa i kroppen.
Men varför just en timme???
Varför inte en ½ timme, eller en kvart?

.

Oj vart en del att skriva

Nu vart bloggen levande igen. Otroligt!
Finns ju en del att skriva, både bra och dåligt.
Fast denna gången blir det bara bra saker, kan behövas ibland.


Detta skrevs för ett bra tag sedan men kommer inte ut förrns nu...

En helg i värmens tecken har passerat och vi har haft fin besök av våra kära vänner från norr. Med sig hade de självklart hundarna, eller ja, två av dem i alla fall.. Ebony och Franco fick nöjet att följa med på den långa trippen till huvudstaden där de båda ställdes ut. Franco var först ut och visade sig från sin bästa sida och blev juniorvärlds vinnare 08 med Bim placering innan de begav sig från utställningen. Stort Grattis till husse som visade sin kille till denna framgång. Sen var det dax för lilla Ebony som inte föll domaren i smaken och fick se sig avtackad. Men vad gör det? Alla som känner er och har sett pärlan vet hur fin hon är och vilket temperament hon har. Och du vet vännen, hon är alltid välkommen hit.
Finns det hjärterum finns det stjärterum, glöm inte det....

Ebony fick åter igen smaka på hur det kändes att ha fästingar på sig, till mattes stora förfäran! Är riktigt kul och se reaktionen på folk som inte är vana vid fästingar, speciellt på våra två norrlänningar!
På lördag kväll var det dax för en tripp på stan under Power Meet och det tog oss en bra stund innan vi kom fram till restaurangen där vi skulle presentera en ny rätt för våra vänner (sushi).
Det var väll inte så jätte populärt om jag säger så :) ..... men de prövade!
 
Alla ser vi olika på när det är buffé, vissa äter tills de blir mätta utan problem och vissa äter en portion och sitter hungrig en stund innan en passopp är så söt och fixar mer mat..
Vi glömde dock bort att berätta hur man åt vissa maträtter vilket resulterade i att en viss del av något följde med maten ner i halsen på en av våra vänner med en enkel men dock jobbigt sväljning...
Tänk så det kan bli när man inte hänger med!!!!
Hahahahahahaha :) .

Tusen tack för att ni kom till oss, hoppas vi ses snart igen :) .


RSS 2.0